in de media

RICH geeft visitekaartje af

Alle stukjes van de puzzel vielen samen en de bezoekers waren laaiend enthousiast.” Projectleider Fons van Kuijck is meer dan tevreden over de drie voorstellingen van Rijsbergen In Close Harmony (RICH) die het voorbije weekeinde werden gegeven.

Bijna tweeduizend bezoekers genieten van bijzonder RICH-muziekevenement

Bijna tweeduizend bezoekers genoten dit weekeinde van een weer bijzonder RICH-muziekevenement in Rijsbergen: ‘Rijsbergen in close harmony’.

RICH belooft dit jaar spectaculair te worden

In het weekend van 4, 5 en 6 november vindt Rijsbergen In Close Harmony (RICH) plaats. Dit tweejaarlijkse muziekevenement vormt een combinatie van muziek, zang, dans en beeld. In aanloop naar deze show spreken we verschillende mensen van achter de schermen. Vandaag Julia Jochems, Edwin Mathijssen en Eva de Bruijn.

Nieuw talent tijdens RICH

Tweeduizend mensen komen 4, 5 en 6 november naar muziekfeest RICH (Rijsbergen In Close Harmony). Zij gaan allemaal de ‘visuals’ zien van Mitchell Klijs (24) uit Rijsbergen. ,,Het is een uitdaging, dat de hele show goed in elkaar overloopt.”

Trots op RICH

In het weekend van 4, 5 en 6 november vindt Rijsbergen In Close Harmony plaats. Dit tweejaarlijkse muziekevenement vormt een combinatie van muziek, zang, dans en beeld. In aanloop naar deze show spreken we verschillende mensen van achter de schermen. In deze editie Carl van Kuijck en Eline Havermans.

‘RICH is een samenwerking tussen orkest, zang en dans’

In het weekend van 4, 5 en 6 november vindt Rijsbergen In Close Harmony plaats. Dit tweejaarlijkse muziekevenement vormt een combinatie van muziek, zang, dans en beeld. In aanloop naar deze show spreken we verschillende mensen van achter de schermen. In deze editie Fons van Kuijck en John Curfs.

Twee avonden een uitverkochte zaal en vele enthousiaste reacties na afloop van het muziekspektakel ‘Rijsbergen In Close Harmony (RICH)’. Op 23 en 24 oktober 2015 zetten muzikanten, zangers, dansers een show van formaat neer. De reacties van gasten als “Wat een superavond en wat een talenten hebben we toch in ons dorp” en “Wauw, onwijs gaaf, grote complimenten voor iedereen die aan RICH heeft meegewerkt” vatten het gevoel van het publiek goed samen.

Dat er veel talent uit Rijsbergen komt, is wel duidelijk. Maar liefst negentig Rijsbergenaren staan volgend weekend op het podium bij de tweede editie van muziekspektakel Rijsbergen In Close Harmony (RICH).

Koen Bastiaansen (34) en Bregje Staaltjens (19) zijn volop bezig met de repetities voor RICH (Rijsbergen In Close Harmony). Op 23 en 24 oktober a.s. staan zij, met nog vele anderen, op het podium van RICH. “Het thema van Hollandse bodem zorgt voor veel bekende nummers. Het wordt één groot feest”, zeggen Koen en Bregje.

Koen en Bregje RICH is groot feest

Er werd al weken vurig naar uit gekeken en dit weekend was het eindelijk zover. Zaterdagavond, tijdens de tweede avond van Rijsbergen In Close Harmony 2015 (RICH), was sporthal 't Trefpunt met een zevenhonderd koppig publiek, stijf uitverkocht.

Wie een show van tweeënhalf uur met muziek, zang, dans, licht, geluid en beeld voorbereidt, is wel een aantal maanden van de straat. Carl van Kuijck, regisseur van RICH 2015, weet daar alles van. “Ons doel is het publiek een mooie avond te geven en vele kanjers uit ons dorp een podium te geven.”

voorbereiding RICH in volle gang

In 2013 maakte Rijsbergen kennis met RICH, Rijsbergen in Close Harmony. Twee avonden genoot het publiek van muziek, zang en dans van Rijsbergse bodem. De voorbereidingen voor de tweede editie van RICH op 23 en 24 oktober a.s. zijn in volle gang. Projectleider Fons van Kuijck en regisseur Carl van Kuijck vertellen daarover.